Albertfalva- eladó/kiadó lakások, házak, ingatlanok
1

Budapest XI. kerület, Albertfalva

34 m2

21 500 000 Ft

1 + 1 fél
1.

 Budapest XI.Fehérvári út - Vegyész utca - Karcag utca - Mezőkövesd utca által határolt területen, az 1950-es években épült "Tiszti lakótelepen" eladó egy frissen felújított 34 m2-es, 1 szoba+hálófülkés, tehermentes lakás. Az újszerűre felújított lakást még senki nem lakta.

Cserére került a teljes gépészeti rendszer és villamoshálózat. 

A vételár tartalmazza a konyhabútort és a beépített konyhagépek árát is. A lakásban minden szaniter új.

Az ingatlan rendkívül alacsony (a közös költség 5.000 Ft körüli) rezsivel rendelkezik, teljes mértékben körbe van fűtve. Minden fogyasztás mért, és így szabályozható a rezsi.

A lakásba belépve egy tároló található, mosógépkiállással, utána következik egy külön WC, majd egy zuhanyzóval ellátott fürdőszoba. A konyhából nyílik egy hálófülke, amely ebédlőnek/dolgozónak is használható.

A folyosó végéről nyílik egy közel 20 m2 alapterületű, D-i tájolású napfényes nappali. 

A társasház hatalmas belső parkkal rendelkezik. Kiváló a közlekedés, villamos valamint buszjáratok is rövid sétatávolságra találhatóak. A környék rendkívül jó adottságokkal rendelkezik, rövid távolságon belül elérhető Iskola, Óvoda, Orvosi rendelő, A környéken a parkolás ingyenes.


Budapest XI. kerület, Albertfalva

45 m2

23 900 000 Ft

1 + 1 fél
5.

INGATLAN JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált 45nm-es, 1+1 szobás ingatlan a XI.kerület csendes részén Albertfalván található. Kiváló infrastruktúrával rendelkezik ugyanis a környéken több bevásárlási lehetőség, bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi rendelő, fogorvos, játszóterek és sportolásra alkalmas terek is találhatóak. Közlekedés szempontjából a Fehérvári úton a 17-es, 41-es, 47-es, 56-os villamosokkal valamint a 114-es,213-as, 214-es és 973-as buszokkal percek alatt el lehet jutni Újbuda központjába illetve a Móricz Zsigmond körtérre ahonnan a 4-es Metróval folytathatjuk utunkat Buda bármely pontjára vagy a pesti belvárosba. 

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Pár éve felújításra kerültek a nyílászárók, a bejárati ajtó ki lett cserélve több ponton záródó biztonsági ajtóra. A lakás légkondicionálóval ellátott ( A++, inverteres, wifi-s)
A közművek tekintetében: egyedi mérésű vízóra, egyedi mérésű villanyóra, gáz a közös költségben, távhődíj négyzetméter alapján fix.

TÁROLÓ:
A lakáshoz a pincében tartozik egy pincerész.

PARKOLÁS:
Parkolásra a ház körüli közterületen van lehetőség ingyenesen.

Irányár: 23,9 MFt

1