Albertfalva- eladó/kiadó lakások, házak, ingatlanok
1

Budapest XI. kerület, Albertfalva

33 m2

22 900 000 Ft

1 + 1 fél
7.

Budapest XI. Fehérvári úton eladó a Kondorosi lakóparkban VII.emeleti 33 m2,

nagyon napos világos másfélszobás, klímával felszerelt lakás.

Az ingatlan, csendes gondozott belső udvarra néz. Beépített konyhabútor benne sütő és kerámialapos tűzhely az ár részét képezi.

A fűtés- és meleg víz szolgáltatás házközponti kazánról történik átalánydíjas  A lakás fenntartási költsége kifejezetten alacsony.

Az ablakok nagyon jól szigeteltek, redőnnyel felszereltek.

A társasházban 24 órás biztonsági szolgálat működik.

A közlekedés kiváló, a Fehérvári úton közlekedő villamosok és buszok megállói 1-2 perces sétával elérhetőek.

A parkolásra a ház előtti közterületen kényelmes, biztonságos, ingyenes lehetőség nyílik. Igény esetén teremgarázshely vásárolható, vagy bérelhető.

A lépcsőház zárt, kaputelefonos rendszerrel védett, két lift is segíti a közlekedést.

A lakás azonnal költözhető.

Budapest XI. kerület, Albertfalva

45 m2

23 900 000 Ft

1 + 1 fél
5.

INGATLAN JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált 45nm-es, 1+1 szobás ingatlan a XI.kerület csendes részén Albertfalván található. Kiváló infrastruktúrával rendelkezik ugyanis a környéken több bevásárlási lehetőség, bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi rendelő, fogorvos, játszóterek és sportolásra alkalmas terek is találhatóak. Közlekedés szempontjából a Fehérvári úton a 17-es, 41-es, 47-es, 56-os villamosokkal valamint a 114-es,213-as, 214-es és 973-as buszokkal percek alatt el lehet jutni Újbuda központjába illetve a Móricz Zsigmond körtérre ahonnan a 4-es Metróval folytathatjuk utunkat Buda bármely pontjára vagy a pesti belvárosba. 

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Pár éve felújításra kerültek a nyílászárók, a bejárati ajtó ki lett cserélve több ponton záródó biztonsági ajtóra. A lakás légkondicionálóval ellátott ( A++, inverteres, wifi-s)
A közművek tekintetében: egyedi mérésű vízóra, egyedi mérésű villanyóra, gáz a közös költségben, távhődíj négyzetméter alapján fix.

TÁROLÓ:
A lakáshoz a pincében tartozik egy pincerész.

PARKOLÁS:
Parkolásra a ház körüli közterületen van lehetőség ingyenesen.

Irányár: 23,9 MFt

1