Kelenföld- eladó/kiadó lakások, házak, ingatlanok
1

Budapest XI. kerület, Kelenföld

54 m2

34 900 000 Ft

2
3.

Kelenföldön a Nándorfejérvári úton eladó ez a 3. emeleti, két különnyíló szobás, erkélyes, étkezős, kamrával rendelkező lakás.

A nyílászárók cseréje megtörtént, a kémény is bélelve van.
Gáz konvektoros a fűtése, a konyhája ablakos, világos.
Egész nap be süt a nap, keletről és nyugatról is.

Közös költség 10200 Ft., vízóra, gázóra van.

Budapest XI. kerület, Kelenföld

67.54 m2

65 900 000 Ft

3
2.

Eladó a Mandarin Kert lakóparkban egy újszerű, praktikus elrendezésű, nyugati tájolású, amerikai konyhás nappali és 2 hálószobás, 64,11 nm-es lakás és a hozzá tartozó 6,85 nm erkéllyel.
Az árban benne foglaltatik a gépesített konyhabútor (mosogató gép is). 

A lakás minden fogyasztását (hideg-, meleg víz, fűtés, villany) egyedi mérők mérik és valamennyi mérő a folyosón, kívülről leolvasható.
Közös költség: 14200-Ft/hó.

A házban 24 órás portaszolgálat üzemel, a szépen gondozott saját belső kert és a kialakított kis játszótere az itt lakó családok kedvelt találkozási helye.

Kiváló infrastruktúra: 
Egy rövid sétával elérhető a Feneketlen-tó ősfákkal szegélyezett, romantikus parkja, számos játszótér és sportpálya, de a közelben megtalálható nagyáruház (Allee), egészségügyi központ és a kerület legnagyobb piaca is. 
Az épület mind autóval, mind tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető, tíz percre található a pesti belváros és a Déli Pályaudvar, de a Balaton felé vezető autópályára és az MO körgyűrűre is 10-15 perc alatt elérhető.

Ez az egyetemekhez és irodaházakhoz közeli lakás befektetésnek is elsőrangú, könnyen és jól kiadható.

Az ingatlan tehermentes.

Várom hívását hétvégén is!

1