Lágymányos- eladó lakások, házak, ingatlanok
1

Budapest XI. kerület, Lágymányos

118 m2

89 000 000 Ft

3 + 1 fél
1.

Budapest XI. Gellért tér szomszédságában eladó egy újszerű nagypolgári lakás.

Kitűnően ötvözve a minimál stílust a muzeális értékek megőrzésével.

A felújítás teljeskörű volt 2017-ben.

Minden szerkezetig visszabontásra került, majd a belsőépítészeti és gépészeti tervek alapján a víz-, elektromos-, gépészetihálózat és szellőzéstechnikai rendszer kivitelezése megtörtént. A lakást lakberendező tervei alapján egyedi gyártású bútorokkal, a konyha teljesen gépíesített prémium termékekkel ellátott. 

A lakásban minden helység külön szabályozható hőmérsékletű fűtéssel, a nappaliban illletve a három hálószobában külön-külön állítható hűtéssel, valamint motoros aluminium redőnyökkel is felszerelt.

Az ablakok eredeti állapotúra felújítottak, de korszerű, háromrétegű üvegezés került bele (a belső argongázas hőszigetelő üveg) A három réteg biztosítja az utcazaj teljes kizárását.

A berendezés egyedi, ezért csak a bútorozással, berendezéssel együtt lehet megvenni a lakást. A berendezés ára a lakásáron felül 9.000.000Ft


1
eladó ingatlanok
Miskolc, eladó ingatlanok Budapest II. kerület, eladó ingatlanok Budapest III. kerület, eladó ingatlanok Budapest VIII. kerület, eladó ingatlanok Budapest IX. kerület, eladó ingatlanok Budapest XI. kerület, eladó ingatlanok Budapest XII. kerület, eladó ingatlanok Budapest XIV. kerület, eladó ingatlanok Budapest XIX. kerület, eladó ingatlanok Budapest XXII. kerület, eladó ingatlanok Mány, eladó ingatlanok
Nyergesújfalu, eladó ingatlanok
Dunakeszi, eladó ingatlanok
Érd, eladó ingatlanok Ócsa, eladó ingatlanok
Pócsmegyer, eladó ingatlanok Tök, eladó ingatlanok
Marcali, eladó ingatlanok