Kossuth Ferenc-telep- eladó lakások, házak, ingatlanok
1
935 m2
földszintes
2

Budapest XVIII. kerületben Pestszentimrén, csendes utcában, rendezett környéken, 935 nm-es telken lévő, kitűnő állapotú 98 nm-es családi ház, 98 nm-es pincével (szuterén),100 nm-es masszív gazdasági melléképülettel eladó!

A ház jó elosztású, a nagy ablakainak köszönhetően napfényes és világos, tágas helyiségei, valamint a terasz a kényelmes otthont biztosítják.
Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek.
A szoba laminált parkettás, a hatalmas amerikai konyhás nappali és a többi helyiség járólappal burkolt, a klímaberendezés és kandalló a nappaliban lett beépítve.
A fürdőszoba kádas, a wc külön helyiségben, mindkettő a közlekedőből nyílik.

A fűthető pince is nagy ablakokkal rendelkezik, ennek köszönhetően világos, a jelenlegi kialakítása két nagy helyiség, kazánház, kamra, wc, és a garázs.

Parkolás a ház alatti garázsban, illetve több autó esetén udvari beállással.

A hatalmas kert és a telek is szépen gondozott, gyönyörű látványt nyújt, fúrt kút van, mely nagyon fontos a gazdaságosság szempontjából.

A telek méretéből adódóan alkalmas lehet további lakások kialakítására is, illetve a  több generáció összeköltözése is megoldható!

Erre a már meglévő gazdasági épület átalakítása lehetőséget nyújthat, vagy a jelenlegi állapotában bármilyen tevékenységre, vállalkozásra hasznosítható.

Az épület fűtése épp úgy mint a főépületben gázkazánról történik, a melegvizet villanybojler szolgáltatja, benne mellékhelyiségek kialakítva, mint öltöző, tusoló és wc.

A közelben óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár található és 10 perc sétával elérhető a Lidl áruház.

A közlekedés jó, 12 perc alatt elérhető számos autóbusz, valamint a vasút állomás is.

Az ingatlan tehermentes, a költözés megegyezés szerint, viszonylag gyorsan megoldható.

Várom hívását!

1