Budapest XI. kerület- eladó lakások, házak, ingatlanok
1

Budapest XI. kerület, Szentimreváros

39 m2

37 600 000 Ft

1 + 1 fél
félemelet

Eladó a XI. kerületben a csendes Eszék utcában, 12 lakásos tégla építésű társasházban, egy 38 nm-es, 1+1 fél szobás, félemeleti, felújított, kertre néző lakás. 

Rezsiköltség alacsonyan tartható, külön víz, gáz és villanyóra, a közös költség 10.000,- Ft/hó.

A környék biztonságos, infrastruktúrája és közlekedése kitűnő. A Móricz Zsigmond körtér, Allee bevásárló központ, Fehérvári úti piac, M4 metró, több villamos és busz megállója 5 perc sétával elérhető.

2
10 felett

Kelenföldön, az épülő Etele pláza, Bikás Park, 4-es metró vonzáskörzetében eladó ez a különlegesre átformált, kétszobás, 51 m2-es, panorámás lakás.

Pár évvel ezelőtt teljeskörűen felújították, a két erkélyt beépítették ezzel is növelve a szobák terét, amerikai- konyhás előtér került kialakításra így a fölösleges falak nem foglalnak helyet és kinyílt a sötét konyha.

A házat a panelprogram keretében felújították, fűtése egyedileg szabályozható és mérhető, vízóra van. Három lift működik a házban, kamerarendszer biztosítja a lakók nyugalmát.

A környék közlekedése és ellátottsága nagyszerű, minden megtalálható pár száz méteren belül(boltok, piac, orvosi rendelők, iskola, óvoda, bölcsőde, posta, 1-es villamos, 4-es metró stb.)

1